Oho kello tuli kaks ja oon vieläki sängyssä ilman vaatteita ja mieltä ku väsyttää enkä pääse pois. Ehkä vaan kävelen ulos nyt ku alkaa pikkuhiljaa hiipii levoton olo, ei oo nälkäkään!, eikä oo mieltä tehdä mitään muuta. Jos meen ulos nii ainoo paikka minne osaan on kauppa, sillä uuden ostaminen saa mut tuntemaan itteni hetkeks jotenkin paremmaks. Pitää muistaa housut.

Se hetki meni ja oon edelleen sängyssä ilman vaatteita ja mieltä. Ehkä mä vielä.

EDIT (klo 14:46): sain momentumin päälle. Kävin kusella ja pesin hampaat.

EDIT (klo 15:38): maha rupes kurnii enkä pystyny keskittyy nii oli pakko keittää aamupuuro vaik eilen meni illal vatsa sekasin kookosöljyövereistä. Ja samalla huomasin et pitää tiskaa. Ja kaataa kahvinpuruissa lillunu vesi kasveille. Menin ihan sekasin ja rupesin stressaa niinku olis kiire jonneki, en tykkää tästä itessäni. Suunnattomuus sekottaa pään näin pienissä asioissa nii tulee mieleen et ei hemmetti en mä työssä pärjäis.

Enivei tänää "aamu" kesti about kolme tuntii, tai jatkuu se kai viel. Nyt taas väsyttää, tahtoo nukkuu, ehkä otan nokoset tai ummistan silmäni ja kuuntelen audiokirjaa. Oli ajatuksis et kävisin itikses ennen ku tapaan yhen vapaaehtoisporukan seittemältä mut saas nähä ehinkö ku oli taas niin kiire päivä.